SAUL SM -kisat Oulussa ja muita viikon tapahtumia

Markku Marjakaarto
7.7.2024

Tänä viikoloppuna Oulussa kisattiin Suomen Aikuisurheiiljoiden SM -kisat, josta Kuohulaiset kantoivat kotiin arvometallia jokaisesta startista. Viikolla juostiin myös useamman Kuohulaisen voimin muissa juoksutapahtumisssa, joissa nähtiinkin hienoja juoksuja. Hyvä Kuohulaiset!

Keskiviikkona Ahosen Petteri kävi ensin Töllin taipaleella kiskaisemassa 11,4 km M40 sarjan ykköseksi (tulokset) ja kohta perään lauantaina Mikkeli- juoksun puolikkaan sarjansa ykköseksi, tulokset täällä.

Perjantaina oli vuorossa järjestyksessään kahdestoista Keuruun Yömaraton, jossa oli ilahduttavasti taas paljon keltapaitoja sitonut lenkkarit kireälle. Niemelän Aleksi oli puolikkaalla koko joukon nopein, Mr. Puolimaraton Kolkkavan Timo puolestaan sarjansa nopein. Avikaisen Marko ja Keskisen Eero raastoivat myös puolikkaan verran, Toivosen Juha ja Maarit pinkaisivat varttimaratonin verran Keuruun illassa. Tuloksia pääsee ihastelemaan täältä.

Lauantaina oli vuorossa Joutsan Pommin järjestämä Joutsan Jouthölkkä, jossa Lehtosen Matti kävi kellottamassa 8,2 km matkan sarjansa kakkoseksi. Tulokset löytyy täältä.

SAUL SM -kisojen järjestelyvastuu oli tänä vuonna Oululaisten seurojen yhteistyönä Raatin stadionilla, jossa kisat järjestettiin kolmipäiväisenä tapahtumana perjantaista sunnuntaihin. Harmillisen vähän oli tänä vuonna Kuohun edustajia viivalla, mutta sitäkin kovempaa sitten radalla mentiin - Viisi starttia ja viisi mitalia!

Eskelisen Jukka ja Mäkisen Aimo kiskaisivat ensin lauantaina 800 metrillä sijat kolme ja kaksi. Sunnuntaina oli sitten vuorossa 1500m josta napsahti kotiintuomisina saman väriset lätkät molemmille herroille, sijoitusten ollesa tällä kertaa toisin päin.

Turusen Jukka täydensi hienoa Kuohumenestystä kellottamalla sunnuntaina kelpo juoksun 400 metrillä pokaten sarjansa kakkossijan.

Kuohulaisten tulokset löytyy täältä, kisajärjestäjän tulospalvelu tämän linkin takana.